December 21. 23:00 után leadott rendelések december 28-29.-én illetve január 3.-tól kerülnek kiszállításra.

Elektromos folyadék szivattyú (BB-6565)

Elektromos folyadék szivattyú (BB-6565)

4.490 Ft (Az ár 27% ÁFÁT tartalmaz)

A termék megvásárolható: Utánvéttel, Bankkártyával

Készlet: Elfogyott Cikkszám: 543134

Állíts be értesítőt, hogy elsőként értesülj arról, ha ez a termék ismét elérhető lesz.

Leírás

Az elektromos szivattyú egy nagyon sokoldalú eszköz, amely minden bizonnyal mindenki számára hasznos lesz. Az elektromos folyadékszivattyú ideális a folyadékok gyors és könnyed szivattyúzásához egyik tartályból a másikba anélkül, hogy fel kellene emelni őket vagy kézi szivattyúzást kellene végezni. Nem kell tartanunk a folyadék mellé ömlésétől, sem.

Az akkumulátoros folyadék szivattyú különféle típusú folyadékok szivattyúzására alkalmas – segítségével például egyszerűen és gyorsan pumpálhat üzemanyagot autója tankjába. A halak szerelmesei gyorsan leereszthetik a vizet az akváriumból, vagy újratölthetik ezzel a praktikus folyadékszivattyúval.

A termék egy merev szívócsőből áll, amelyet a folyadéktartályban helyeznek el, és egy rugalmas csőből, amelyen keresztül a folyadék az új tartályba áramlik. A tömlő 55 cm hosszú, ez jelentősen megkönnyíti a munkát hiszen a két edénynek nem kell közel lennie egymáshoz.

Az elektromos folyadékszivattyú kompakt méretű, így nagyon könnyen szállítható és tárolható.

Az elemmel működő folyadékadagoló használatához mindössze egy gombot kell megnyomnia a folyadékszivattyú tetején. A többi munkát ő végzi el –  körülbelül 5 perc alatt akár 20 litert is képes kiszivattyúzni 

A termék jellemzői:

  • kék szín
  • anyaga: ABS, PE, PC, nylon
  • tápellátás: 2x R20 (D) elem (nem tartozék)
  • méretek  4 x 72,5 cm
  • súlya: 200g
  • súlya csomagolással: 330g
Az alábbi terméket a kosaradhoz adtuk: