Elektromos csalihal 13,5 cm-es élethűen utánozza az élő csalihal mozgását (BBJH)

10.990 Ft

A termék megvásárolható: Utánvéttel, Bankkártyával

Már csak 13 db van raktáron!
Készlet: 13 készleten SKU: 10990-1

Leírás

Fedezze fel az elektromos csalihalat, amely élethűen utánozza az élő csalihal mozgását, hogy még hatékonyabban vonzza a ragadozó halakat és növelje a halászat sikerességét!

 1. Valósághű Mozgás: Ez a csalihal pontosan olyan mozgást végez, mint az élő csalihalak, így szinte lehetetlen megkülönböztetni a kettőt. A dinamikus mozgás, a finom rezgések és az oldalirányú manőverek együttesen valósághűvé teszik a csalihalat, így vonzóvá válik a ragadozók számára.
 2. Elektromos Hajtás: A beépített elektromos hajtásnak köszönhetően a csalihal hosszú ideig képes folyamatosan mozogni víz alatt anélkül, hogy Önnek aggódnia kellene az elemcseréről vagy más hajtási problémákról. Egyszerűen úsztassa be a vizet, és élvezze a hatékony csalihal mozgását.
 3. Könnyű Használat: A csalihal egyszerűen kezelhető, így akár kezdők is könnyen megtanulhatják használni. Egyszerűen kapcsolja be, és engedje a vízbe a csalit, majd figyelje, ahogy a ragadozó halak rájuk csapnak.
 4. Tartósság és Ellenállóképesség: Kiváló minőségű anyagokból készült, ez az elektromos csalihal rendkívül tartós és ellenálló. Képes ellenállni a víznek és az ütéseknek, így hosszú távon is élvezheti a használatát.
 5. Univerzális alkalmazhatóság: Bármilyen típusú halászatra alkalmazható, akár édesvízi, akár sós vízben halászik. A csalihal sokféle ragadozó hal számára vonzó lehet, így növelve a halászat sikerességét.

Jellemzők:

 • Termék súlya: 39,3g
 • anyaga: műanyag, fém
 • 1db elektromos csalihal
 • 1db usb kábel
 • 1db úszó
 • Minta: aktuális raktárkészlet szerint.
Price History