Elektromos aprósütemény sütő gép – dió alakú töltött süteményeket készít – 24 db-os (BB-22724)

16.990 Ft

A termék megvásárolható: Utánvéttel, Bankkártyával

Készlet: Elfogyott SKU: 2176

Állíts be értesítőt, hogy elsőként értesülj arról, ha ez a termék ismét elérhető lesz.

Leírás

Elektromos aprósütemény sütő gép

Vágysz az otthonodban elkészített finomságokra? A mogyoró páratlan élményekért: a 24 felé sütő segítségével most lehetőséged nyílik a híres “Népi Demokrácia Sütijeit” könnyedén otthon elkészíteni. Ezek a kiválóan ízletes mogyoró sütemények szinte bármilyen töltelékkel megtölthetők.

24 részes dió alakú sütemény sütő: Ez a sütő lehetővé teszi akár 24 mogyoró felezését egyetlen sütési ciklus alatt. Miután megtöltötted őket a keverékkel, 12 töltött mogyorót kapsz. A népi demokrácia sütijeinek készítése még sosem volt ilyen egyszerű és hatékony.

Rövid sütési idő – gyorsan finomat: A sütő rendkívül magas teljesítménnyel rendelkezik, maximum 1600W-ig, így egy adag sütemény elkészítése legfeljebb 2 percet vesz igénybe. Gyors sütési idő, amely lehetővé teszi több adag gyors elkészítését is. Így a vajas mogyorós sütemények ropogósak, finomak és tele vannak mogyorós ízzel.

Tapadásmentes bevonat – egyszerű tisztítás és kivétel: A sütő két tapadásmentes fűtőlapot tartalmaz, amelyek gyorsan elérhetik a maximális hőmérsékletet. A tapadásmentes bevonatnak köszönhetően könnyedén kiveheted a sült mogyorókat a sütőből, és a tisztítás is gyerekjáték lesz.

Hőmentes fogantyú – a biztonság az első: A sütő hőmentes fogantyúval rendelkezik, így garantáltan nem ég meg, amikor kinyitod. A biztonságod számunkra elsődleges.

A termék jellemzői:

  • Teljesítmény: 1600W
  • Mennyiség: 24 mogyoró fele
  • Tapadásmentes bevonatú fűtőlap: Igen
  • Hőmentes fogantyú: Igen
  • Csúszásgátló lábak: Igen
  • Méretek: 26 x 32 x 9 cm
  • Súly: 2.087 kg
  • Csomag súlya: 2.551 kg

Nem hagyhatod ki ezt az egyedülálló lehetőséget, hogy otthon készíts finom és kreatív mogyoró süteményeket ezzel a 24 részes sütővel. Vásárold meg most, és tedd még emlékezetesebbé a sütési szezont!

Illusztrációs videó egy hasonló termékről:

Price History