Egyéni igény szerint telepíthető napelemes RGB LED lámpa szett – leszúró tüskével és akasztóval is rendelkezik – 6 db-os csomag (BBV)

7.990 Ft

A termék megvásárolható: Utánvéttel, Bankkártyával

Már csak 3 db van raktáron!
Raktáron: szállítás 2 munkanapon belül
Készlet: 3 készleten SKU: 1380

Leírás

Szánjon rá egy pillanatot, hogy felfedezze ezt a lenyűgöző napelemes lámpa készletet, ami valódi varázslatot hozhat kertjébe! Ha szeretné feldobni kertje hangulatát és az éjszakai órákban is kellemes fényt teremteni, akkor ez az ideális választás.

Ezek a LED lámpák nem csak praktikusak, hanem igazán mutatós kiegészítői lehetnek bármelyik kertnek. Különleges kialakításuknak köszönhetően nem csak leszúrva használhatók, hanem felakasztva is megállják a helyüket. Egyszerűen rögzíthetők fákra, bokrokra, korlátokra vagy kerítésekre, vagy ha inkább a földbe szeretné elhelyezni, a hagyományos leszúró tüskék segítségével is könnyedén rögzítheti őket. A lámpákba beépített napelemek találhatók, amelyek nappal töltik az akkumulátort, majd sötétedéskor automatikusan bekapcsolják a lámpákat.

A készlet két különböző üzemmódban használható, melyek között egyszerűen váltogathat egy kapcsoló segítségével. Az RGB üzemmódban a lámpák folyamatosan és átmenetesen változtatják a világítás színét, míg a fehér üzemmódban egy nyugtató hidegfehér fényű világítást biztosítanak. Így bármilyen hangulatot és atmoszférát teremthet kertjében.

A készlet tartalmaz 6 csodálatos lámpát, amelyeket egyenként telepíthet, méghozzá az Önnek legjobban tetsző módon akár a leszúró tüske, akár az akasztó segítségével. Így teljes mértékben szabályozhatja a kívánt fényerőt és eloszlást.

A termék előnyei:

  • Beépített napelem, amely tölti az akkumulátort
  • Automatikus működés – a lámpák sötétedéskor automatikusan bekapcsolnak
  • Rugalmas rögzítés – leszúrható vagy felakasztható
  • Két üzemmód közül választhat – RGB vagy fehér fény
  • Méret: 43×6,4 cm
Price History