Édes álom – Csokiszökőkút (BBV)

8.990 Ft

A termék megvásárolható: Utánvéttel, Bankkártyával

Már csak 7 db van raktáron!
Készlet: 7 készleten SKU: 9999

Leírás

Engedje meg, hogy bemutassam Önnek ezt a különleges és elegáns eszközt, amely garantáltan fokozza bármilyen esemény varázsát.

Biztosan látott már előkelőbb partikon, elegánsabb cukrászdákban, állófogadásokon csoki szökőkutat, mely mostanra minden rangos rendezvényen megtalálható. Első pillantásra olyan, mint egy emeletes csokoládétorta, de az emeleteket lágy csoki zuhatag alkotja, melybe általában gyümölcsöt, vagy süteményt mártogatnak, tovább fokozva ezzel az édes ízvilágot.
Ha Ön is szeretne, otthonra egy saját csoki szökőkutat,akkor itt a remek alkalom,hogy megvásárolja ezt a nagyszerű terméket! Ejtse ámulatba a családot, a barátokat, és a következő összejövetelről garantáltan édes szájízzel távozik mindenki! A gépet univerzálisan használhatja különböző csokoládékkal, krémekkel, de akár sajttal, és bármilyen hőre folyékonyabbá változó élelmiszerrel. Bulikra, rendezvényekre, esküvőkre, ajándékba, saját részre, céges összejövetelekre, partikra, bálokra, bankettekre és szinte minden alkalomra tökéletes meglepetés.

A csokiszökőkút nem csupán egy egyszerű konyhai eszköz – ez az édes csodaszer egyben a rendezvényeinek, partijainak és összejöveteleinek igazi ékessége is lehet. Képzelje el, ahogy a lágy csokoládé lassan folyik le az emeleteken, és vendégei élvezettel mártogatják bele a friss gyümölcsöket vagy szaftos süteményeket.

Főbb jellemzők:

  • 220 V-ról üzemel
  • Teljes magassága: 22 cm

Videó egy hasonló termékről:

 

 

Price History