Dupla lencsés kézi nagyító LED világítással (BB-22670)

3.990 Ft

A termék megvásárolható: Utánvéttel, Bankkártyával

Készlet: Elfogyott SKU: 22670

Állíts be értesítőt, hogy elsőként értesülj arról, ha ez a termék ismét elérhető lesz.

Leírás

MAGAS MINŐSÉGŰ BURKOLAT – A nagyító üveg masszív és ergonomikus fogantyúval rendelkezik, ami kényelmes fogást biztosít használat közben. A fogantyút gondosan úgy tervezték, hogy kényelmesen illeszkedjen a kézbe. Megakadályozza a nagyítót a kézből kicsúszásban. A fogantyú tetején domború kapcsoló található, ami lehetővé teszi a háttérvilágítás egyetlen kattintással történő be- és kikapcsolását.

LED-ek – ennek a nagyítónak az egyik megkülönböztető jellemzője a beépített LED-fény. Stratégiailag a nagyítólencse alá helyezték, optimális megvilágítást és javított láthatóságot biztosítva anélkül, hogy oldalirányú expozíciós hatást keltenének. Ez a funkció különösen hasznos alacsony fényviszonyok között, amikor részletekbe menő munka zajlik.

MAGAS MINŐSÉGŰ LENCSÉK – két nagyítólencse magas minőségű üvegből készül. Az egyik lencse torzításmentes, 30-szoros nagyítást és kristálytiszta képet biztosít nagyítás közben. A második lencse 8-szoros nagyítást ad.

VÁLTOZATOS FELHASZNÁLÁS – a LED háttérvilágítással ellátott nagyító sokoldalú eszköz, amelyet széles körű munkákhoz lehet használni. Ideális apró betűk olvasásához. Tökéletes tárgyak minőségellenőrzéséhez. Használhatják ékszerészek, numizmatikusok, elektronikai szerviztechnikusok és órakészítők is. Kiváló ajándék az időseknek és a gyermekeknek – a gyermekek nagy örömmel felfedezik a természetet, és megkönnyíti az idősebbeknek az újságok vagy könyvek olvasását.

MŰSZAKI ADATOK

  • anyag: műanyag + üveg;
  • nagyítás: x 3;
  • nagyítás: x 8;
  • nagy lencse átmérője: 70 mm;
  • kis lencse átmérője: 15 mm;
  • tápellátás 3 x AAA elemmel (nem tartozék);
  • méretek: 19 x 8,4 x 1,5 cm;

A LED háttérvilágítással és két lencsével ellátott nagyító sokoldalú és praktikus eszköz, amely funkcionalitást és kényelmet ötvöz. Az üveg úgy lett tervezve, hogy jobb láthatóságot és átláthatóságot biztosítson munkáid során, amelyek kiváló pontosságot igényelnek. Ez az eszköz tökéletes otthoni és szakmai felhasználásra is.

Price History