Dunlop kézerősítő 7x7x7 cm hatékony eszköz – segíti a fogóerőt és fejleszti a kéz- és ujjizmokat (BBED)

990 Ft

A termék megvásárolható: Utánvéttel, Bankkártyával

Már csak 19 db van raktáron!
Készlet: 19 készleten SKU: 12933

Leírás

A Dunlop kézerősítő egy kompakt és hatékony eszköz, amely segíti az edzését és fejleszti a kéz- és ujjizmokat. Ez a kis méretű, ám rendkívül erős kézerősítő ideális választás mindazok számára, akik szeretnék javítani markuk fogóerejét és az ujjak stabilitását, legyen szó súlyemelésről, sportteljesítmény növeléséről, vagy egyszerűen csak mindennapi tevékenységeik megkönnyítéséről.

A kézerősítő mérete mindössze 7x7x7 cm, így könnyen hordozható és tárolható. Bármikor és bárhol használható, legyen szó otthoni edzésről, irodai szünetekről vagy utazás közbeni használatról. A kompakt kialakítás lehetővé teszi, hogy magával vigye akár a zsebében vagy a táskájában, így soha nem kell lemondania az edzésekről és az erősítő gyakorlatokról.

Annak ellenére, hogy kis méretű, a Dunlop kézerősítő kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek rendkívül strapabíróak és hosszú élettartamúak. A termék tervezése során kiemelt figyelmet fordítottak a kényelemre és az ergonómiára, így a használata során nem okoz fáradtságot vagy kellemetlenséget. A lágy, tapintású borítás és az ergonomikus fogás segíti a kényelmes és hatékony edzést.

A Dunlop kézerősítő rendkívül sokoldalúan alkalmazható. Az edzés intenzitásának növelése érdekében a kezdőktől egészen a haladó szintig terjedő felhasználók számára is kiváló választás. Különböző fogásokkal és mozgásokkal kombinálva a kézerősítőt, változatos edzések hozhatók létre, amelyek segítik az izmok fejlődését és erősítését.

Az erős kéz- és ujjizmok nemcsak a sportteljesítmény növelésében játszanak fontos szerepet, hanem a mindennapi tevékenységek során is. A Dunlop kézerősítő segítségével Ön könnyedén megerősítheti ezeket a kulcsfontosságú izmokat, így javítva a marka fogóerejét és az általános stabilitást.

Termékinformációk:

  • Anyaga: PVC
  • Mérete: 7x7x7 cm
  • Szín: raktár készlet szerint kerül kiküldésre

Fedezze fel a kéz és ujjizmok erősítésének világát a Dunlop kézerősítő segítségével, és élvezze az egészség és teljesítmény előnyeit mindennapjai során! A csomag 1 db terméket tartalmaz.

Price History