Crystal Chic kreatív gyöngyékszer készítő szett (BB-11610)

2.990 Ft

A termék megvásárolható: Utánvéttel, Bankkártyával

Készlet: Elfogyott SKU: 00825

Állíts be értesítőt, hogy elsőként értesülj arról, ha ez a termék ismét elérhető lesz.

Leírás

Ez a varázslatos ékszerkészítő készlet egy igazi kincs minden fiatal művész és ékszerkedvelő számára. A sokszínű gyöngyök és az ötletes kialakítás lehetővé teszik, hogy gyermeked saját, egyedi ékszereket alkothasson. Engedd, hogy kreativitásuk és képzelőerejük szárnyaljon, miközben fejlődnek és tanulnak!

1. Kreativitás Fejlesztése: A gyöngyökkel való játék ösztönzi a kreativitást és a művészi készségek kibontakozását. Gyermeke saját stílusos ékszereket hozhat létre, amelyek a saját személyiségüket tükrözik.

2. Kézügyesség Fejlesztése: Az ékszerkészítés során a gyerekek finom motorikus készségeiket fejlesztik ki, miközben apró gyöngyöket fűznek fel a zsinórra. Ez segít a kézügyesség és a finom motoros készségek fejlődésében.

3. Szociális Készségek: Ha a barátaival vagy a családdal együtt használja ezt a készletet, az ösztönzi az együttműködést és a közösségi szociális készségeket. A közös alkotás élménye még szórakoztatóbbá teszi az ékszerkészítést.

4. Magas Minőség: A készlet minden részletre kiterjedő figyelemmel lett készítve, így biztos lehet benne, hogy magas minőségű és tartós. Az ékszerek készítése során ismételten örömüket lelik majd a művészi alkotásban.

5. Méretek és Súly: A készlet méretei 2,5 cm magasság, 27 cm szélesség és 15 cm hosszúság. Ennek köszönhetően könnyedén tárolható és hordozható.

Adj esélyt gyermeke kreativitásának és fejlődésének ezzel a lenyűgöző ékszerkészítő készlettel. Engedd, hogy a világuk színesedjen meg, miközben értékes készségeket sajátítanak el. Legyen ez az ékszerkészítő készlet a következő ajándék, ami örökké emlékezetes marad!

Főbb jellemzők:

  • Méretek (hossz / szélesség / magasság): 2,5 / 27 / 15cm;
  • A készlet súlya: 0,15 kg
Price History