Catch Ball ügyességi labdajáték (BBMJ)

2.990 Ft

A termék megvásárolható: Utánvéttel, Bankkártyával

Már csak 13 db van raktáron!
Készlet: 13 készleten SKU: 997-1

Leírás

Játékkészletünk fantasztikus lehetőség gyermekeknek és felnőtteknek is egyaránt. Nagyon szórakoztató és elűzi az unalmat. Szettünk két tárcsát tartalmaz állítható tépőzáras pántokkal, így a korongok egyedileg állíthatók és használhatók. A mellékelt labda tépőzár funkcióval rendelkezik. A színes készlet remek szórakozást nyújt minden játékos számára nemtől és kortól függetlenül. A gazdag, neon színek szemet gyönyörködtetnek és felhívják magukra a figyelmet, a labda és korongok mindig szem előtt vannak.

Kompakt méretének és kis súlyának köszönhetően játékunk bárhova elvihető, hordozható és könnyen csomagolható strandtáskába is. A játék pozitív hatással van a testre, a dobás és elkapás javítja a motoros készségeket és koordinációt, edzi a reflexeket. A praktikus tépőzárral könnyen testre szabható és játszható a játék.

A tépőzáras labda nagyon szórakoztató, idősebbeknek és fiatalabbaknak egyaránt, nemtől függetlenül; tökéletes játékhoz a kertben, a parkban vagy a strandon az ünnepek alatt; A labdával sikeresen lehet játszani például kutyával vagy más házi kedvencekkel is.

  • méretek (hosszúság / szélesség): 18,5 / 18,5 cm
  • a készlet súlya: 195 g

Price History