Bután gázzal újratölthető hordozható gázégő

A termék megvásárolható: Utánvéttel, Bankkártyával

Készlet: Elfogyott SKU: 39856

Állíts be értesítőt, hogy elsőként értesülj arról, ha ez a termék ismét elérhető lesz.

Leírás

Fedezd fel a sokoldalú és praktikus megoldást minden égési és forrasztási feladathoz a Bután Gázzal Újratölthető Hordozható Gázégővel! Ez az eszköz ideális mind otthoni, mind professzionális használatra, legyen szó konyhai flambírozásról, kempingezésről, vagy barkácsolásról.

Jellemzők:

 1. Újratölthető butángáz tartály: A gázégő butángázzal újratölthető, így hosszú távú használatot biztosít anélkül, hogy folyamatosan új eszközt kellene vásárolnod. A töltés egyszerű és gyors, így bármikor készen áll a használatra.
 2. Erős és állítható láng: A gázégő erős lángja könnyedén beállítható, így pontosan a szükséges hőmérsékletet érheted el különböző feladatokhoz, legyen az crème brûlée készítése, csövek forrasztása, vagy tűzgyújtás.
 3. Hordozható kialakítás: Könnyű és kompakt kialakításának köszönhetően a gázégő könnyen szállítható és tárolható. Ideális választás kempingezéshez, túrázáshoz, vagy bármilyen szabadtéri tevékenységhez.
 4. Biztonságos használat: A beépített biztonsági zár és a stabil alap garantálja a biztonságos használatot. A láng könnyen meggyújtható és szabályozható, így minimalizálva a balesetek kockázatát.
 5. Tartós és megbízható: A kiváló minőségű anyagokból készült gázégő hosszú élettartamot és megbízható teljesítményt biztosít. Ellenáll a magas hőmérsékletnek és intenzív használatnak is.

Használati útmutató:

 1. Töltés: A gázégő alján található szelepet csatlakoztasd a butángáz töltőhöz, és töltsd fel a tartályt. Győződj meg róla, hogy a töltés során jól szellőző helyen tartózkodsz.
 2. Használat: Kapcsold be a biztonsági zárat, majd nyomd meg a gyújtógombot a láng meggyújtásához. Állítsd be a láng méretét a szabályozóval a kívánt hőmérséklet eléréséhez.
 3. Tárolás: Használat után kapcsold ki a lángot, és hagyd kihűlni az eszközt. Tartsd száraz, hűvös helyen, gyerekektől elzárva.

Termékinformáció:

 • Integrált piezo gyújtás.
 • Hőmérséklet: 1300 Celsius fokig
 • Méretek: 125x81x23mm
 • Anyag: műanyag

Figyelmeztetés: Csak jól szellőző helyen használja. Gyermekek elől elzárva tartandó. Ne próbálja szétszerelni vagy javítani az eszközt. Ügyeljen arra, hogy a gázégő mindig stabil felületen álljon használat közben.

A Bután Gázzal Újratölthető Hordozható Gázégő egy nélkülözhetetlen eszköz minden háztartásban és műhelyben. Szerezd be most, és élvezd a kényelmet és sokoldalúságot, amit ez a kiváló minőségű gázégő nyújt!

Price History