Buborékfújó játék fűnyíró + Kerti fa hinta 45-kg teherbírással

Buborékfújó játék fűnyíró + Kerti fa hinta 45-kg teherbírással

Nettó ár: 6.291 Ft (/db)
Bruttó ár: 7.990 Ft (/db)

Készlet: Elfogyott Cikkszám: 00391

Állíts be értesítőt, hogy elsőként értesülj arról, ha ez a termék ismét elérhető lesz.

Leírás

Fűnyíró és buborékfújó gép egyben! Kisfiúk és kislányok nagy álma:) A játék fűnyíró első részében egy tartály kapott helyet, melyben a buborék készítéséhez használatos folyadékot tárolhatjuk. A tartályba merül bele a nyolc gyűrűvel ellátott, elemmel meghajtott, malomszerű forgó kerék. Miközben a gyűrűk kiemelkednek a folyadékból, a beépített légfúvó berendezés ezernyi szappanbuborékot fúj a levegőbe.

A szórakozás garantált! A játék 3db AA típusú ceruzaelemmel működik (nem tartozék)

Főbb jellemzők:

  • Életkori ajánlás: 3+
  • Maximális teherbírás: 45 kg
  • Tanúsítvány: CE, EN71
  • Anyag: fa
  • Méretek (L / W / H): 16/40 / max 170cm
  • Súly: 1,05 kg

A kerti hinták alkalmasak a kertbe, a teraszra vagy a játszótér kiegészítésére. A rendkívül tartós és időjárásálló anyag biztosítja a hosszú élettartamot és biztonságos használatát. Erősen ajánlott, hogy az első használat előtt a fa anyagot megfelelő anyaggal impregnálja. Az ülés polírozott sima és az esztétikus megjelenést biztosítja, a természetes megjelenés és stílus alkalmazkodik a terasz minden faanyagához.

A lengés összeszerelése egyszerű és gyors, a kötelek végén lévő két gyűrűt csak két kijelölt horgonnyal kell lógatni. A kötelek magassága állítható és alkalmazkodik a gyerekek méretéhez. A hinta egy csodálatos ajándék minden korosztály számára.

Az alábbi terméket a kosaradhoz adtuk: