Bubbles king – 6 karikás bubi pálca 1 liter buborékfújó folyadékkal (BBJ)

2.990 Ft

A termék megvásárolható: Utánvéttel, Bankkártyával

Már csak 5 db van raktáron!
Raktáron: szállítás 2 munkanapon belül
Készlet: 5 készleten SKU: 1770

Leírás

Ez a buborékfújó játék garantáltan elvarázsolja majd a gyerekeket és felnőtteket egyaránt! Képzeld csak el a mosolyt az arcokon, ahogy a színpompás buborékok lengedeznek a levegőben, és a gyermeked boldogan kapkodja utánuk! Ez a fantasztikus játék órákig szórakoztatja a kicsiket, miközben a buborékok varázslatos világába kalauzolja őket.

Főbb jellemzők és előnyök:

  1. Hatalmas buborékfújó játék: Ez a buborékfújó játék egy egész liter buborékfolyadékot tartalmaz, így hosszú ideig élvezhetik a gyerekek a buborékok fújásának élményét. A bőséges mennyiségű buborékfolyadék lehetővé teszi, hogy akár több gyerek is egyszerre játszhasson, és így együtt élvezhessék a játék izgalmait.
  2. 6 körös buborékfújó pálcika: A játékhoz tartozó 6 körös buborékfújó pálcika különleges és izgalmas buborékokat varázsol a levegőbe. A különböző méretű és alakú buborékok még szórakoztatóbbá teszik a játékot, és felkeltik a gyerekek kíváncsiságát és érdeklődését.
  3. Könnyű használat: A buborékfújó játék rendkívül egyszerűen használható, így akár a legkisebbek is könnyedén élvezhetik a buborékok fújásának élményét. Csak merítsd be a pálcikát a buborékfolyadékba, és fújd a levegőbe, hogy varázslatos buborékok szálljanak a magasba!
  4. Vidám szórakozás: A buborékfújó játék nem csak azért lenyűgöző, mert rengeteg buborékot tudsz fújni vele, hanem mert hatalmas vidámságot hoz a gyerekek életébe. A buborékok megfigyelése és utánuk kapkodás fejleszti a koordinációs képességeket, miközben mosolyt és boldogságot hoz a kicsik arcára.
  5. Kreatív játék: A buborékfújó játék ösztönzi a gyerekek kreativitását és képzelőerejét. A gyerekek saját kis buborékmeséket és játékokat alkothatnak, és így még szórakoztatóbbá tehetik a buborékfújás élményét.

A csomag tartalma:

  • 1 liter buborékfolyadék
  • 6 karikás buborékfújó pálcika

Ne habozz tovább, ha egy varázslatos és szórakoztató játékot keresel a gyermekednek! A buborékfújó játék hatalmas mennyiségű buborékfolyadékkal és izgalmas buborékfújó pálcikával rendelkezik, így órákon át szórakoztatja majd a gyerekeket. Rendeld meg még ma, és add meg a gyermekednek ezt a lenyűgöző játékot, amely garantáltan boldogságot hoz az életébe!