Benti homokvár építő készlet rossz idő esetére – kinetikus homokkal, tálcával és formákkal (BB-22712)

8.990 Ft

A termék megvásárolható: Utánvéttel, Bankkártyával

Már csak 2 db van raktáron!
Raktáron: szállítás 2 munkanapon belül
Készlet: 2 készleten SKU: 01567

Leírás

Fedezd fel a kinetikus homok varázsát – a kézügyesség és képzelőerő fejlesztő játékot!

A kinetikus homok egy olyan játék, amelyben a kreativitás határtalan. Ezekkel az apró homokszemekkel bármit megalkothatsz, amit csak elképzelsz. Alakítsd őket városokká, hegyekké, vagy épp űrhajókká! A lehetőségek végtelenek, és csak a képzeleted szabhat határt.

Fejleszti a gyermeked kézügyességét és képzelőerőt:

A kinetikus homok nemcsak szórakoztató, hanem rendkívül fejlesztő is. A homok érintése érzékszervi integrációt segít elő, miközben a gyermek megalkotja a saját homokvárosait vagy különleges formáit. A kézügyesség és a kreativitás is fejlődik, miközben játszanak vele.

Otthoni szórakozás:

A kinetikus homokkal a gyermek otthon is élvezheti a homokozás örömeit. Nincs szükség külön homokozóra vagy a strandra, hogy megteremtsék a homokvárakat vagy a homokszobrokat. A készlet minden szükséges eszközt tartalmaz a kreatív játékhoz.

Tiszta és könnyen kezelhető:

A kinetikus homok a szülőknek is örömet hoz, mivel gyorsan és könnyen tisztítható. A homokszemek egymáshoz tapadnak, így nem szóródnak szét az egész lakásban. Nem kell aggódnod a homokszállal szennyezett lakás miatt, és a homok sosem szárad ki. Mindig készen áll a játékra.

Műszaki specifikációk és előnyök:

  • A homokozókészlet tartalmaz 14 műanyag homokozóformát, gereblyéket, egy szitát, egy lapátot és egy tölcsért.
  • A készletben található egy felfújható homokozó is.

Ne hagyd ki a kinetikus homok varázsát! Rendeld meg most, és hagyd, hogy a gyermeked kreativitása szárnyaljon. Ez a játék nemcsak szórakoztató, hanem fejlesztő is, és garantáltan elűzi az unalmat. Nézd meg, milyen fantasztikus alkotásokat hoz létre gyermeked, és élvezzétek a közös játék örömét!

Illusztrációs videó:

Price History