BB irodai forgószék króm lábakkal – fekete (BB-8983)

53.990 Ft

A termék megvásárolható: Utánvéttel, Bankkártyával

Készlet: Elfogyott SKU: 00624

Állíts be értesítőt, hogy elsőként értesülj arról, ha ez a termék ismét elérhető lesz.

Leírás

GUMIKEREKEK – a gumikerekek nem karcolják össze a padlót, és a szőnyeg sem mozdul el a helyéről. A széken nem találhatóak nehezen tisztítható alátétek, melyek bizonyos idő után már nem nyújtanak esztétikus látványt. A kerekek biztonságosak, és a székkel történő mozgás csöndes és kényelmes. Az ötküllős, krómozott acél, dupla kerekekkel ellátott alap elegáns megjelenést kölcsönöz.

KÉNYELMES – a profilozott széles ülőfelület és háttámla tökéletesen alkalmazkodik az ülő testtartáshoz. Ezen kívül a szék dupla szivacsréteggel van ellátva, mely fokozza a kényelmet. A magas, beépített fejtámla és megfelelő profilozás garantálja a megfelelő működést és megtámasztja a fejet. A karfák puhák és kényelmesek, így mérséklődik a könyök fájdalma, és a gerincet kisebb terhelés éri.

ÁLLÍTHATÓ – a szék egyéni igényekhez igazítható, melynek köszönhetően hihetetlenül kényelmesen használható; magassága állítható. Ezen kívül a TILT funkciónak köszönhetően a szék ringatható és hátradönthető, így egy kis pihenést is biztosít a munka során (egy adott pozícióban lezárható).

GYORS ÉS EGYSZERŰ ÖSSZESZERELÉS – a szék összeszerelésének teljes folyamata gyors, egyszerű és kellemes. A folyamat maximum 10 percig tart. Az ökobőr használatának köszönhetően a szék könnyen tisztítható, ehhez mindössze egy nedves rongyra van szükség.

Az irodai szék tökéletesen alkalmazkodik az ülő testtartáshoz, melyet puha ökobőrrel vontak be. Úgy alakították ki, hogy maximális kényelmet biztosítson, még hosszú órákon keresztül történő használat során is. Ezen kívül a szék dupla szivacsréteggel van ellátva, mely fokozza a kényelmet. A széles ülőfelületnek köszönhetően Ön órákon keresztül is dolgozhat. A karfák puhák és kényelmesek, így mérséklődik a könyök fájdalma, és a gerincet kisebb terhelés éri.

A megfelelő testtartás megelőzi a fáradtságot és a nem megfelelő testtartás okozta izomfájdalmat is. 5-ágú krómozott acélból készült alap – a kereszt a dupla kerekekkel könnyen forog, és stabil mozgást biztosít.
A szék gumikerekekkel van ellátva, melyek nem karcolják meg a padlót és a szőnyeg sem mozdul el a helyéről. A széken nem találhatóak nehezen tisztítható alátétek, melyek bizonyos idő után már nem nyújtanak esztétikus látványt. A kerekek biztonságosak, és a székkel történő mozgás csöndes és kényelmes.

A gázzal működő lengéscsillapítónak köszönhetően a szék magassága problémamentesen állítható – Ön tökéletesen a saját igényeinek megfelelően állíthatja be a szék magasságát. A szék összeszerelése egyszerű, körülbelül 5-10 percig tart, és a művelethez nincs szükség további szerszámok használatára.

A szék használata közben ügyeljen a helyes testtartásra!

Főbb jellemzők:

 • A szék színe: fekete
 • Anyag: ökobőr
 • Alap: krómozott acél
 • Kerekek: gumi
 • Mechanizmus: kar (pillangó)
 • Méret (hosszúság / szélesség / magasság): 60/63 / 123cm
 • Ülésmagasság állítása: 113-123cm
 • Ülésmélység állítása: 73-83cm
 • Maximális terhelhetőség: 130 kg-ig
 • A szék súlya: 16kg
 • Súly a csomagolással együtt: 17,8kg
Price History