Baba víziló számoló játék és mérleg gyermekeknek (BBI-5937-2)

A termék megvásárolható: Utánvéttel, Bankkártyával

Készlet: Elfogyott SKU: 5937-2

Állíts be értesítőt, hogy elsőként értesülj arról, ha ez a termék ismét elérhető lesz.

Leírás

A “Baba vízilószámoló játék és mérleg gyermekeknek” egy fantasztikus választás kisgyermekek számára, akik szeretnek játszva tanulni és felfedezni. Ez a szórakoztató és oktató játék ötvözi a számos fejlesztő előnyt egy kreatív és interaktív formában.

Játékmenet és szórakozás:
A vízilószámoló játék részeként a gyermekek színes és vidám víziló figurákat találnak, melyeket különféle számokkal vannak ellátva. Ezek a játékelemek nemcsak játék közbeni szórakozást nyújtanak, hanem segítenek a számolási képességek fejlesztésében is. A gyermekek összehasonlíthatják és rendezhetik a számokat a vízilók hátán, így játékos módon tanulhatnak matematikai alapokat.

Mérleg használata:
A mellékelt mérleg lehetőséget ad arra, hogy a gyermekek megismerjék a súlyok fogalmát. A mérleg használatával különböző tárgyakat és víziló figurákat mérhetnek és összehasonlíthatnak egymással. Ezáltal nemcsak a matematikai képességeiket fejlesztik, hanem megismerkednek az alapvető fizikai fogalmakkal is.

Fejlesztési előnyök:

  • Kognitív fejlődés: A számoló játék segíti a számlálási képességek fejlesztését.
  • Logikai gondolkodás: A számok rendezése és összehasonlítása segíti a logikus gondolkodás fejlődését.
  • Finommotorika: A különböző játékelemek kezelése és a mérleg használata fejleszti a finommotoros készségeket.

Termékinformáció:

  • Anyaga: műanyag
  • A mérleg méretei: 20cm x 5,5cm x 10,5cm
  • Egy víziló méretei: 1,7 cm x 1,5 cm
  • A szám mérete: 3cm x 3,5cm
  • Csomag méretei: 20cm x 20cm x 4,5cm

Ideális környezet:
Ez a játék ideális választás otthoni és óvodai környezetben egyaránt. Kiváló eszköz a szülőknek és pedagógusoknak egyaránt, hogy támogassák a gyermekek tanulási és fejlődési folyamatait egy interaktív és szórakoztató módon.

A “Baba vízilószámoló játék és mérleg gyermekeknek” nem csupán egy játék, hanem egy élmény, amely segít a gyermekednek felfedezni és megismerni a matematika és súlymérés alapjait, miközben élvezi a játék örömét és kreatív fejlesztést tapasztal.

Price History