December 21. 23:00 után leadott rendelések december 28-29.-én illetve január 3.-tól kerülnek kiszállításra.

Autós horpadásjavító készlet (BB-14121) (BBV)

Autós horpadásjavító készlet (BB-14121) (BBV)

8.990 Ft (Az ár 27% ÁFÁT tartalmaz)

A termék megvásárolható: Utánvéttel, Bankkártyával

Már csak 1 db van raktáron!
Raktáron: szállítás 2 munkanapon belül
Készlet: 1 készleten Cikkszám: 01787

Leírás

A készlet segítségével az autó karosszériáján kisebb ütközésekből, parkolás során szerzett sérülésekből, jégeső által vagy szándékos károkozásból keletkező sérüléseket javíthatunk ki. A horpadásjavító szett remek eszköz nem csak képzett szakemberek, hanem olyan magánemberek számára is, akik hatékonyan és egyúttal olcsón szeretnék megjavítani az autójuk sérüléseit. Használata azonnali eredményeket biztosít, ezen felül semmilyen nyomot nem hagy a fényezésen. A kisebb sérülések eltávolítása igen egyszerű, bárki képes lehet rá különösebb gond nélkül.

A horpadás eltávolító készlet minden garázsban nélkülözhetetlen. Ennek a horpadáseltávolító szettnek a segítségével sikeresen távolíthatja el a kisebb ütközések, koccanások, vandalizmus és akár jégeső okozta horpadásokat is.

A karosszéria javító tökéletes eszköz azoknak, akik alacsony költséggel szeretnék hatékonyan javítani autójuk karosszériáján a horpadásokat. A horpadáseltávolító készlet a következő elemeket tartalmazza: ragasztópisztoly, ragasztó, mikroszálas kendő, spatula, spray flakon és a szükséges fejek.

A sérülések eltávolítása ezzel a készlettel nagyon egyszerű, bárki könnyedén használhatja, legyen amatőr, vagy a karosszéria javítások területén jártas szakember. A készlet kiváló minőségű anyagokból készült, nagy odafigyeléssel a részletekre, ami biztosítja az egyes elemek tartósságát.

A termék jellemzői:

  • A termék méretei: 7 x 15 / 4cm;
  • A készlet súlya: 0,754 kg

A készlet tartalma:

  • Ragasztópisztoly
  • Ragasztórudak
  • Mikroszálas kendő
  • Spatula
  • Spray
  • Fejek a javításhoz
Az alábbi terméket a kosaradhoz adtuk: