Autós biztonsági öv póráz, kutyáknak és macskáknak (BBI-5628)

2.990 Ft

A termék megvásárolható: Utánvéttel, Bankkártyával

Már csak 4 db van raktáron!
Készlet: 4 készleten SKU: 005628

Leírás

Az Autós Biztonsági Öv Póráz egy kiváló eszköz, amely lehetővé teszi háziállatai biztonságos szállítását az autóban. Ez a póráz kifejezetten kutyák és macskák számára készült, hogy megakadályozza őket abban, hogy szabadon mozogjanak vagy ugráljanak az autóban vezetés közben, és így minimalizálja a lehetséges baleseti kockázatokat. A könnyen használható és kényelmes póráz megfelelő rögzítést biztosít kedvence számára, miközben biztosítja az Ön figyelmének a vezetésre.

Jellemzők:

 1. Biztonságos Rögzítés: A póráz kialakítása lehetővé teszi, hogy kedvence biztonságosan rögzüljön az autó üléséhez vagy biztonsági övéhez, megakadályozva őt abban, hogy szabadon mozogjon vagy ugráljon az autóban vezetés közben.
 2. Univerzális Kialakítás: Az öv univerzális méretű, így alkalmas minden típusú autóban és minden méretű kutyához vagy macskához.
 3. Erős és Strapabíró Anyag: A póráz strapabíró anyagból készült, amely ellenáll az állatok húzásának és nyomásának.
 4. Kényelmes Használat: A póráz könnyen csatlakoztatható az autó biztonsági az autóüléshez, és egyszerűen rögzíthető kedvencéhez.
 5. Állítható Hossz: Az állítható hossz lehetővé teszi, hogy szabályozza a póráz hosszát az autóban történő szállítás során, hogy kedvence kényelmesen elférjen.

Használati Útmutató:

 1. Csatlakoztassa a pórázt az autó autóüléshez.
 2. Rögzítse a pórázt kedvence hámjához vagy nyakörvéhez.
 3. Állítsa be a póráz hosszát és biztosítsa, hogy kedvence biztonságosan legyen rögzítve az autóban.

Termékinformáció:

 • póráz hossza (karabinerrel): 45cm -80cm
 • gallér kerülete: 36-49 cm
 • Fekete szín
 • Csomag méretei: 13 x 10

Figyelmeztetés: Ne hagyja kedvencét felügyelet nélkül az autóban, és mindig rögzítse őt biztonságosan a pórázzal. Ne hagyja, hogy kedvence kábelre vagy más mozgó alkatrészekre kapjon.

Az Autós Biztonsági Öv Póráz Kutyáknak és Macskáknak ideális választás minden olyan autós utazáshoz, amikor kedvencét is magával viszi. Ez a praktikus és biztonságos póráz megakadályozza, hogy kedvence zavaró legyen vezetés közben, és biztosítja, hogy mindketten biztonságban legyenek az utazás során. Legyen szó rövid vagy hosszú utakról, ez a póráz garantálja a kényelmet és biztonságot mind Önnek, mind kedvencének.

Price History