Asztali USB 4 portos iPhone telefontöltő HUB – 15W 2A

5.990 Ft

A termék megvásárolható: Utánvéttel, Bankkártyával

Már csak 1 db van raktáron!
Készlet: 1 készleten SKU: 98563

Leírás

Az Asztali USB 4 Portos iPhone Telefontöltő HUB kényelmes és hatékony megoldást kínál az Ön mobil eszközeinek töltésére. Ez a praktikus eszköz lehetővé teszi számára, hogy egyszerre több eszközt töltsön fel, így mindig kéznél van az energiával ellátott telefon vagy tablet.

Jellemzők:

 1. Nagy Teljesítményű Töltés: 15W-os teljesítményével és 2A-es kimenő áramával gyors és hatékony töltést biztosít az Ön iPhone készülékeinek.
 2. 4 Portos Kialakítás: Négy USB porttal rendelkezik, így egyszerre több eszközt is tölthet fel anélkül, hogy szüksége lenne több különálló töltőre.
 3. Asztali Kialakítás: Az asztali kialakításnak köszönhetően ideális megoldás az irodában, otthonban vagy bárhol, ahol könnyen hozzáférhető töltési lehetőségre van szükség.
 4. Univerzális Kompatibilitás: Kompatibilis az iPhone készülékekkel és más USB-töltési képességgel rendelkező eszközökkel, így széles körű használatra alkalmas.
 5. Biztonságos Töltés: Beépített védelemmel rendelkezik a túláram, túlmelegedés és rövidzárlat ellen, így biztonságosan és megbízhatóan tölti az eszközöket.

Használati útmutató:

 1. Csatlakoztassa az Asztali USB Telefontöltő HUB-ot egy szabad konnektorhoz.
 2. Csatlakoztassa az iPhone készülékeket vagy más USB-töltési képességgel rendelkező eszközöket az egyik USB portra.
 3. Figyelje meg, ahogy az eszközök gyorsan és hatékonyan feltöltődnek, így mindig készen állnak a használatra.

Termékinformáció:

 • Kompatibilis: Apple iPad: 2, 3, 4, 5, iPad Mini, iPhone 4, 4S, 5, 5S, 5C, iPod touch, iPod Nano, Samsung Galaxy Tab Samsung, Galaxy S4, S3
 • Bemenet: 100-240V 50-60HZ
 • Kimenet: 5V 3A
 • Tápkábel hossza: 1,5 méter
 • Egyszerre négy eszközt tud tölteni
 • Méret: 9,5 x 5 x 2,5 cm

Figyelmeztetés: Ne használja nedves vagy vizes környezetben. Ne hagyja felügyelet nélkül töltés közben.

Az Asztali USB 4 Portos iPhone Telefontöltő HUB minden iPhone tulajdonos számára ideális választás, aki keres egy hatékony és kényelmes megoldást az eszközeik töltésére. Legyen szó otthoni vagy irodai környezetről, ez a töltő mindig kéznél van, hogy gondoskodjon az eszközeinek energiával való ellátásáról.

Price History