Akvarell 12 darabos varázslatos vízi filc készlet (BB-22504)

3.990 Ft

A termék megvásárolható: Utánvéttel, Bankkártyával

Már csak 2 db van raktáron!
Készlet: 2 készleten SKU: 22504

Leírás

Fedezd fel a művészet varázslatát az Akvarell 12 darabos vízi filc készlettel! Ez a készlet mindazt kínálja, amire szükséged van ahhoz, hogy megalkoss egyedi és lenyűgöző vízfestményeket, akár tapasztalt művész vagy, akár kezdő a vízfestés terén.

A készlet tartalmaz 12 színpompás és élénk árnyalatot, amelyek a legjobb minőségű vízalapú festéket tartalmazzák. Ezek a festékek gyönyörűen vegyítik a színeket, így lehetővé téve számodra, hogy létrehozz valóban lélegzetelállító árnyalatokat és átmeneteket a műveidben.

Ez a varázslatos színes toll kiválóan alkalmas arra, hogy rajzolj kerámia vagy üveg felületre. Amint a víz érinti a festményt, a rajta szereplő tárgyak maguktól elkezdenek lebegni a víz felszínén. Ez rendkívül izgalmas és kreatív élményt nyújt, ideális szülő-gyerek interakcióhoz és a gyerekek készségeinek fejlesztéséhez.  Azonban fontos megjegyezni, hogy a kanál törékeny lehet.

Legyen szó akár finom részletekről, akár élénk és expresszív ecsetvonásokról, az Akvarell 12 darabos vízi filc készlet mindig kiváló választás lesz. Inspiráld meg a kreativitásodat és fedezd fel a vízfestés csodálatos világát ezzel a varázslatos készlettel!

Leírás:

  • bőröndbe beállítva: igen
  •  12 db vízi filc
  • kanál mellékelve: igen
  • méretei: 31 x 20 x 3,5 cm
  • súlya: 310 g

 

Price History