Akkumulátoros légycsapó LED lámpával – legyek, szúnyogok és más rovarok ellen (BBD)

3.490 Ft

A termék megvásárolható: Utánvéttel, Bankkártyával

Már csak 3 db van raktáron!
Raktáron: szállítás 2 munkanapon belül
Készlet: 3 készleten SKU: 09625-1

Leírás

Szúnyog, légy, darázs és még kitudja hány idegesítő repkedő rovar keseríti meg szabadban töltött kellemes óráinkat. Légy sokkoló, avagy mitől döglik a légy? Igazi sokkoló, bénító hatás minden nem kívánatos repülő rovar ellen. A hagyományos légycsapóval szemben igen nagy előnye, hogy maszatolódás mentes, hiszen reptében suhinthatjuk le áldozatunkat magasfeszültséggel. Elég, ha a rovar megérinti a dróthálót, és egy másodperc alatt áramütést okoz.

Ez az eszköz lehetővé teszi, hogy gyorsan megszabaduljon a rovaroktól anélkül, hogy a falakon és a bútorokon nyomok maradnának
Biztonságos feszültséget alkalmaz az emberek számára, de elég nagy ahhoz, hogy elpusztítsa a rovarokat. Ezenkívül a paletta 1 LED-es lámpával van felszerelve, amely megkönnyíti a rovarok éjszakai “vadászatát”.

A készülék akkumulátora miatt elég kihúzni a csatlakozót a fogantyúból és bedugni a konnektorba. A légycsapó úgy lett kialakítva, hogy egy teniszütőhöz hasonlítson. Három rácsból áll. Két külső véd a közvetlen érintkezésétől, a középső feszültség alatt áll bekapcsolt állapotban. Szúnyogokat, legyeket és más rovarokat elkaphat a háló vízszintes elhelyezésével vagy erőteljes ütésekkel a levegőben.

Leírás:

  • méretek (szélesség/hossz/magasság): 21 x 51 x 3 cm
  • anyaga: műanyag
  • Szín: kék

Videó egy hasonló termékről:

Price History