95 db-os oktató és készségfejlesztő fa kirakó játék – színes betűkkel, számokkal és karikákkal (BB-10979)

6.990 Ft

A termék megvásárolható: Utánvéttel, Bankkártyával

Már csak 2 db van raktáron!
Készlet: 2 készleten SKU: 1379846

Leírás

A színes fa betű- és számrejtvényekkel gyermeke gyorsan elsajátítja az ábécé és a helyesírás alapjait, miközben szórakozik. A színes fa rejtvények a szórakozást a tanulással ötvözik. A gyerekek kiskoruktól kezdve megismerkedhetnek a betűkkel és a számokkal, ami megkönnyíti számukra az első lépések megtételét az iskolában.

Minden elem tökéletesen polírozott, így nem áll fenn a gyermek sérülésének veszélye. A készlet 39 színes betűt és számot tartalmaz.
Az élénk színek játékra és tanulásra ösztönzik a gyerekeket. Használhatod őket a színek felfedezésére is! Az ábécé fa kirakója nem csak a tanulást, hanem a kézügyesség fejlesztését is elősegíti.

A készlet egy fából készült táblából áll a teljes ábécével és számokkal, amelyek megfelelő számú körrel ellátott pálcikák formájában vannak. Kivehető és állítható. Minden a megfelelő sorrendben van elrendezve az ábécé első betűjétől az utolsó betűjéig és a legkisebbtől a legnagyobb számig. A fa kirakós játék nagyszerű módja annak, hogy a szüleiddel szórakozz. A móka abban áll, hogy a betű alakját a pajzson lévő barázdához illesztjük, de ez szabadon változtatható, bővíthető a gyermek képességeivel együtt.

Az ábécé- és számkirakós játékkal a gyermek nem csak a betűk és számok alakjait tanulja meg, hanem meg is tanulhatja megnevezni azokat. Ez is egy nagyszerű módja annak, hogy megtanulja a színeket, gyakorolja a hangokat, és még egyszerű szavakat is építsen. A fajátékok időtlen ajánlat, amely minden kisgyermeknek örömet okoz. A fa klasszikus szépsége és tartóssága azt jelenti, hogy mindig is nagy elismerésnek örvendett.

A puzzle fából készült, és a kisgyermek egészségére ártalmatlan, nem mérgező festékkel van festve, és egy sima védőbevonat borítja, amely megvédi a kisgyermeket a sérülésektől. A játék élénk színekben van megtartva, aminek köszönhetően játékra ösztönzi a kisgyermeket, serkenti a legkisebbek fantáziáját és serkenti kreativitását. Ez az alapanyag natúr színben és festve is jól mutat.

Leírás:

  • szín: többszínű
  • anyaga: fa/műanyag
  • méretek (hossz/szélesség/magasság): 45 x 18 x 8 cm
  • súly: 0,80 kg
  • súly a csomagolással együtt: 0,95 kg

A csomag tartalma:

  • betűkészlet (ábécé)
  • számkészlet (1-10)
  • matematikai jelek
  • műanyag kerekek
  • fa mátrix
Price History