80 db-os higiéniai készlet kisállatos gazdiknak – 50 db 60×60 cm eldobható kutyapelenka és 30 db kutyapiszok felszedő zacskó (BB-21600)

6.990 Ft

A termék megvásárolható: Utánvéttel, Bankkártyával

Már csak 3 db van raktáron!
Raktáron: szállítás 2 munkanapon belül
Készlet: 3 készleten SKU: 2006

Leírás

50 darab eldobható kutyapelenka + 30 kutyapiszok zacskó

Az új eldobható felszívó higiéniai párnák kiváló megoldást nyújtanak az állatok neveléséhez és a tisztasághoz. Ideális választás kölyökkutyákhoz és idősebb, beteg kutyákhoz. Ezek a higiéniai párnák megbízhatóan helytállnak, és nem csak kutyákhoz, hanem macskákhoz és nyulakhoz is tökéletesek.

A készlet tartalmazza a zsákokat is. A 2 tekercsben összesen 30 darab erős, tartós zsák található. Ezek a zsákok kihagyhatatlanok a kutyasétáltatás során.

Az abszorbens és vízálló felépítésnek köszönhetően a párnák felső rétege mindig száraz marad. A háttér négy széle szigetelt, így nem kell tartani a szivárgástól. Az emelt mintázat a párna belsejében növeli a nedvszívó képességet, a folyadék csatornákon át lefolyik, így még hatékonyabban szívja fel. Akár 200 ml folyadékot is elnyelnek egyszerre.

Hasznosak utazáskor vagy környezetváltozás esetén is. Autóban, szállodákban vagy bármely olyan helyen, ahol korlátozott a hozzáférés a szabad területhez, remekül használhatók.

A termék adatai:

  • Szín: kék / fehér
  • Anyag: nem szőtt szövet, faapríték, öntött fólia, makromolekula + zsákok (100% PE)
  • Pelenka mérete: 60 x 60 cm
  • Zsák mérete: 30 x 22 cm
  • Csomagolás mérete: 28 x 24 x 14 cm
  • Készlet súlya a csomagolásban: 1,650 kg

A készlet tartalma:

  • 50 darab kutyapelenka
  • 2 tekercs zsák (összesen 30 db)

Ezek az eldobható higiéniai párnák rendkívül nedvszívóak és vízállóak, kiválóan megvédik a padlót és az ágyakat otthon, valamint az állatok ketrecek és alomtálcák bélelésére is alkalmasak. Gyorsan és hatékonyan felszívják a nedvességet, garantálva a kényelmet és tisztaságot a kedvenc háziállata számára. Ne habozzon, rendelje meg most, és biztosítsa házikedvencének a megfelelő ellátást és törődést!

Price History