729 db-os összerakható játék orchidea – 3D felnőtt kirakó (BBE)

8.990 Ft

A termék megvásárolható: Utánvéttel, Bankkártyával

Már csak 1 db van raktáron!
Raktáron: szállítás 2 munkanapon belül
Készlet: 1 készleten SKU: 2258

Leírás

Élethű anyagok: az orchideák valósághű anyagokból készülnek, amelyek tökéletesen utánozzák az igazi virágokat.
Kreatív építőjáték: az orchidea építőkockák ösztönzik a kézügyességet és a kreativitást, kiváló szórakozást nyújtva mind a fiataloknak, mind az idősebbeknek.

Elegáns otthoni dekoráció: az elkészült orchidea modell stílusos és letisztult otthoni vagy irodai dekorációt biztosít.
Időtálló szépség: az összeszerelt orchidea sosem hervad el, így hosszú ideig élvezhető otthoni dekorációként.

Összekovácsoló aktivitás: az építkezés közbeni családi vagy baráti idő egyesíti az embereket, miközben egyedi és személyes ajándékot hoz létre.
A kifinomult és élethű orchidea építőkocka bonsai a természet szépségét hozza el otthonodba, miközben szórakozást, kreativitást és kötődést is ajándékoz neked és szeretteidnek. Legyen az ajándék vagy saját otthoni dekoráció, az orchidea bonsai mindig egyedi és felejthetetlen élményt nyújt. Engedd, hogy az örök virágokkal megörökítsd a szépséget és a szeretetet!

Specifikációk és előnyök:

Vonzó és kreatív: az egyedi orchidea építőkocka bonsai egy lenyűgöző módja annak, hogy a természet szépségét hozd be otthonodba. Az orchideák élethű és prémium anyagokból készülnek, amelyek megjelenésükben és tapintásukban is az igazi virágokat idézik. Az elkészült orchidea bonsai nem csupán dekoráció, hanem kreatív építőjáték is, amely garantáltan elvarázsolja mind a fiatalokat, mind az idősebbeket.

Kreativitás építőkövei: az orchidea építőkockák nem csupán örökké nem hervadó virágokat teremtenek, hanem egyúttal kreatív építőjátékként is szolgálnak. A különböző elemekből való összeállításuk nem csupán a kézügyességet fejleszti, de a család és barátok közötti kötődést is elősegíti. Az egyedi építési folyamat magában rejti a szórakozás és a kötődés élményét, és a végeredmény egy lenyűgöző orchidea bonsai, amely örökké megőrzi szépségét.

Elegancia és időtlenség: az elkészült orchidea modell elegáns és stílusos otthoni vagy irodai dekorációt teremt. Az élethű anyagokból készült virágok időtálló szépséget sugároznak, hiszen sosem hervadnak el. Ezáltal hosszú ideig élvezheted az otthonodban a friss és gyönyörű látványt. Az időtlenség érzése kíséri végig az orchidea bonsai életútját, amely mindig újnak és izgalmasnak tűnik.

Összekovácsoló élmény: az orchidea építőkockák összeszerelése nem csupán egy szórakoztató és kreatív tevékenység, hanem összekovácsoló is. A családtagok vagy barátok közötti közös alkotás során megszületik egyedi ajándékod, ami sokkal többet jelent, mint a szokványos ajándékok. Az építkezés közbeni együtt töltött idő emlékezetes és különleges, miközben egyedi és személyes virágcsokrot hoztok létre.

Illusztrációs videó egy hasonló termékről:

Price History