48 darabos, 12 színű gyurma készlet műanyag szobrász szerszámokkal – fejleszti a kézügyességet és a kreativitást – puha, könnyen gyúrható, keverhető (BB-21656)

3.290 Ft

A termék megvásárolható: Utánvéttel, Bankkártyával

Készlet: Elfogyott SKU: 1727

Állíts be értesítőt, hogy elsőként értesülj arról, ha ez a termék ismét elérhető lesz.

Leírás

48 különleges gyurma 12 gyönyörű színben – A gyurma készletünkben megtalálható 48 darab gyurma, amelyek elérhetőek 12 élénk és csodaszép színben. Ezek a lenyűgöző színek arra ösztönzik a gyerekeket, hogy szórakozzanak és kreatívan alkossanak. A kész gyurma alkotásaid lenyűgözőek lesznek és büszkeséggel tölt el majd téged. Különlegességüket még fokozza, hogy a színek egyszerűen kombinálhatók egymással, így új árnyalatokat hozhatsz létre, amelyek tükrözik egyedi stílusodat.

Ajándékötletként is tökéletes – Ez a gyurma készlet remek ajándék a gyerekek számára. A gyurma kreatív tulajdonságai különböző építmények és formák létrehozására ösztönzik őket. Fejleszti a képzelőerőt és javítja a kézügyességet. Ideális választás otthoni játékhoz, iskolába vagy óvodába.

Széleskörű felhasználási lehetőségek – Ez a varázslatos gyurma sokoldalú tulajdonságokkal rendelkezik. A gyurmával sokféle módon lehet játszani: formázni, szakítani, pattogtatni, nyújtani, kilőni, gyúrni, lenyomni vagy összeilleszteni.

Kiegészítők is tartoznak hozzá – A készlet tartalmazza a formázáshoz és vágáshoz szükséges eszközöket is. A formázó eszközök segítségével tökéletesen vághatod vagy formázhatod a gyurmát.

Műszaki adatok – Színek száma: 12 db; Kiegészítő elemek: igen; Gyurma tasakok száma: 48 db; Tasak mérete: 7 x 4,5 x 2,5 cm; Egy tasak súlya: 10 g; Csomagolás mérete: 28 x 25 x 5 cm; Súly: 551 g; Súly a csomagban: 638 g.

A készlet tartalma:

  • 48 darab gyurma
  • 3 darab formázó eszköz