43 db-os nyári Barbi baba ruha kollekció – ruhákkal, cipőkkel, kézitáskákkal, koronákkal (BBI-6998)

4.990 Ft

A termék megvásárolható: Utánvéttel, Bankkártyával

Már csak 3 db van raktáron!
Készlet: 3 készleten SKU: 006998

Leírás

A 43 db-os Nyári Barbie Baba Ruhaszett egy lenyűgöző kollekció, amely kiváló választás minden olyan kislány számára, aki imádja a Barbie babákat és szeretne kreatívan öltöztetni és stílusosan felöltöztetni őket. Ez a szett tartalmaz mindenféle divatos nyári ruhát és kiegészítőt, amelyekkel a kislányok élvezetes időt tölthetnek és kifejezhetik a stílusukat a játék során.

Jellemzők:

  1. 43 Különféle Ruha és Kiegészítő: A szettben számos divatos nyári ruha és kiegészítő található, mint például ruhák, szandálok, cipők, ékszerek és még sok más.
  2. Különböző Stílusok és Színek: A ruhák és kiegészítők különböző stílusokban és színekben kaphatók, hogy a gyerekek sokféle variáció közül választhassanak és összeállíthassák a saját divatbemutatójukat.
  3. Kiváló Minőség: A ruhák és kiegészítők minőségi anyagokból készültek, amelyek tartósak és biztonságosak, így hosszú ideig élvezhetőek a játék során.
  4. Kreatív Játék: A gyerekek szabadon kifejezhetik kreativitásukat és képzelőerejüket a Barbie babák felöltöztetése és kiegészítése során, miközben élvezik a játékot barátaikkal vagy önállóan.

Használati Útmutató:

  1. Válassza ki a Barbie babát, amelynek öltöztetni szeretné a ruhát és kiegészítőket.
  2. Válassza ki a kívánt ruhát és kiegészítőket a szettből, és öltöztesse fel a babát.
  3. Kombinálja a különböző ruhákat és kiegészítőket egymással, hogy új és egyedi stílusokat hozzon létre.

Termékinformáció:

  • 10 db babaruha (hossza 13 cm)
  • kiegészítők (cipők, kézitáskák, koronák stb.)

Figyelmeztetés: A játék nem alkalmas 3 évnél fiatalabb gyermekek számára, mivel apró alkatrészeket tartalmazhat, amelyek fulladást okozhatnak.

A 43 db-os Nyári Barbie Baba Ruhaszett Csinos Kiegészítőkkel remek választás minden olyan kislány számára, aki szereti a Barbie babákat és élvezni szeretné a divatos öltözködés világát. Ez a gazdag választék lehetővé teszi számukra, hogy szabadon kifejezhessék kreativitásukat és stílusukat, miközben élvezik a játékot és a szórakozást. Legyen szó otthoni játékról vagy barátokkal való játékról, ez a szett garantáltan felhatalmazza a gyerekeket a kreatív játékra és a fantáziavilág felfedezésére.

Price History