3D tollsablon könyv 40 izgalmas sablonnal átlátszó plexivel (BB-22734)

1.990 Ft

A termék megvásárolható: Utánvéttel, Bankkártyával

Már csak 5 db van raktáron!
Készlet: 5 készleten SKU: 22734

Leírás

Fedezd fel a végtelen kreatív lehetőségeket ezzel a 3D Tollsablon Könyvvel, amely 40 különféle sablont kínál a tollal való nyomtatáshoz! Ez a könyv nemcsak ösztönzi a képzeletet és a kreativitást, hanem segít abban is, hogy pontos és precíz 3D nyomtatásokat hozz létre a toll segítségével.

Főbb jellemzők:

 1. Széles választék: A könyvben található 40 különféle sablon segítségével szinte bármilyen formát, alakot és mintát reprodukálhatsz 3D-ben a tollal.
 2. Könnyen követhető utasítások: A sablonokhoz részletes és könnyen érthető lépésről lépésre útmutatók tartoznak, így még a kezdők is könnyen használhatják a könyvet.
 3. Kiváló minőségű sablonok: A sablonok tartós és magas minőségű anyagból készültek, így többszöri használatra alkalmasak.
 4. Univerzális alkalmazhatóság: A sablonok alkalmazhatók különféle projektekhez, mint például díszítés, modellezés, vagy bármilyen kreatív tevékenység, amely során 3D rajzolásra van szükség.
 5. Kreatív szórakozás: A tollsablon könyv használata nemcsak szórakoztató, hanem stimulálja a gondolkodást, a problémamegoldó képességet és a kézügyességet is.
 6. Izgalmas családi tevékenység: Ideális választás a családi összejövetelekhez vagy a gyerekekkel való közös időtöltéshez, ahol mindenki részt vehet a kreatív projektekben.

LEÍRÁS

 • Anyaga: papír + műanyag
 • Minták száma: 40 db
 • Méretei: 25,5 x 17,5 cm
 • Súlya: 126 g
 • Plexiüveg
 • Könyv

Ez a 3D Tollsablon Könyv Nyomtató Tollhoz 40 sablonnal inspiráló eszköz lehet mindazok számára, akik szeretnének kreatívan kibontakozni és életre kelteni az ötleteiket. Fedezd fel a végtelen lehetőségeket ezzel a praktikus és szórakoztató könyvvel, és hagyd, hogy a kreativitásod szárnyaljon!

Price History