December 21. 23:00 után leadott rendelések december 28-29.-én illetve január 3.-tól kerülnek kiszállításra.

3 fakkos autós pohártartó – fekete (BB-7342)

3 fakkos autós pohártartó – fekete (BB-7342)

3.990 Ft (Az ár 27% ÁFÁT tartalmaz)

A termék megvásárolható: Utánvéttel, Bankkártyával

Már csak 1 db van raktáron!
Raktáron: szállítás 2 munkanapon belül
Készlet: 1 készleten Cikkszám: 020199

Leírás

Az univerzális autós italtartó praktikus eszköz, amelyet minden autóban érdemes megtenni. Nem csak palackokat, de csészéket, kannákat, apró tárgyakat is bele lehet tenni. Az autós pohártartó minden autómárkával kompatibilis. Az ülés és a középkonzol közé szerelhető, ennek köszönhetően nem zavarja a vezetőt, ugyanakkor elég közel lesz ahhoz, hogy szükség esetén könnyen elérhessük, ugyanakkor nincs útban vezetés közben. Az autós italtartó szilárd és a mechanikai sérülésekkel szemben ellenálló műanyagból készült – sok utat túlél, és mindig nagyszerűen fog kinézni.

Az autós italtartó 5 különböző méretű lyukkal rendelkezik. A két legnagyobb nyílás az italok palackokban, dobozokban vagy csészékben történő biztonságos szállítására szolgál. Az autós italtartó közepén egy téglalap alakú rekesz található az apróságoknak – ebbe aprópénzt vagy kulcsokat helyezhet. Az utolsó két apró lyuk az autós pohártartón tökéletes a tollak tárolására, így mindig lesz mivel írni ha éppen arra van szükség.

Az autós italtartó nagyon praktikus és tágas. Többé nem kell kiválasztania a “fontosabb” kiegészítőket, amelyeket magával kell vinnie. Az autó italtartójába egyszerre két ital, két toll és egy csomó pénzérme is könnyedén elfér, aminek köszönhetően a sofőrnek minden a keze ügyében lesz. Az autós pohártartó egy olyan kütyü, amelyet minden vezető értékelni fog – függetlenül attól, hogy mennyi időt tölt a volán mögött.

A termék tulajdonságai:

  • fekete szín
  • méretek:
    • hosszúság: 27,5 cm
    • szélesség: 10 cm
    • magasság: 20,5 cm
  • súlya: 270g
Az alábbi terméket a kosaradhoz adtuk: