3 darab kiváló minőségű élénk színű csalihal 10 cm a legtávolabbi ragadozóhalak halak figyelmét is felkelti (BBJH)

1.990 Ft

A termék megvásárolható: Utánvéttel, Bankkártyával

Már csak 5 db van raktáron!
Készlet: 5 készleten SKU: 698578

Leírás

A horgászat nemcsak egy hobbi, hanem egy életforma, ahol minden részlet számít. Az új 3 darab színes csalihal 10 cm-es méretben egy olyan eszköz, amely segít abban, hogy még nagyobb sikereket érj el a horgászatban. Ezek az élethű csalihalak kiváló minőségűek és kifinomult kialakításuknak köszönhetően olyan vonzóak, hogy még a legtapasztaltabb halakat is képesek megcsalni.

A csalihalak mérete és színei ideálisak arra, hogy számos horgászfajta számára vonzóak legyenek. A 10 cm hosszúságú lehetővé teszi, hogy a csalihalak alkalmazkodjanak az adott víz környezetéhez és a halak étkezési szokásaihoz. Ezek a csalihalak különösen hatékonyak lehetnek a ragadozó halak, például a sügér, a süllő vagy a csuka horgászatában.

Az remek kidolgozásnak köszönhetően ezek a csalihalak a vízben úgy mozognak, mint az igazi halak, így garantálva a magasabb fogási arányt. Az élénk színek és a realisztikus mozgások még a legtávolabbi halak figyelmét is felkeltik, így növelve az esélyét a sikeres fogásnak.

A készletben található 3 darab színes csalihal lehetővé teszi, hogy különböző taktikákat alkalmazz a horgászat során, vagy akár többféle területen is kipróbáld őket egyszerre. Készülj fel arra, hogy felfedezd a horgászat izgalmas világát új szinten, és élvezd a sikeres fogásokat ezekkel az élethű és vonzó csalihalakkal!

Termékinformáció:

  • Anyag: Puha gumi
  • Méret: 10 cm
  • Súly: 8g
  •  Szín: Raktárkészlet szerint kerül kiküldésre

Ne hagyj ki többé egyetlen horgászati lehetőséget sem! Szerezd be most ezt a kiváló minőségű 3 darab színes csalihalat 10 cm-es méretben, és készülj fel a horgászat legnagyobb kalandjaira!

Price History