240 darabos színes, készségfejlesztő műanyag retro építőkocka tárolódobozban (BBI-6913)

3.990 Ft

A termék megvásárolható: Utánvéttel, Bankkártyával

Készlet: Elfogyott SKU: 006913

Állíts be értesítőt, hogy elsőként értesülj arról, ha ez a termék ismét elérhető lesz.

Leírás

A 240 darabos Műanyag Retro Építőkocka egy izgalmas és kreatív építőjáték, amely lehetővé teszi a gyerekek számára, hogy szabadon kifejezzék kreativitásukat és építési képességeiket. Ez a játék kiváló választás minden olyan gyermek számára, aki szeret építkezni és felfedezni a végtelen lehetőségeket, amelyeket az építőkockák kínálnak.

Jellemzők:

  1. 240 Darabos Készlet: A készlet tartalmaz 240 műanyag építőkockát, amelyekkel a gyerekek szabadon építhetnek és tervezhetnek különféle alakzatokat és szerkezeteket.
  2. Retro Stílus: Az építőkockák retro stílusúak, ami visszarepíti a gyerekeket a múltba és emlékezteti őket a klasszikus építőjátékokra.
  3. Különféle Színek és Formák: Az építőkockák különféle színekben és formákban kaphatók, lehetővé téve a gyerekek számára, hogy változatos és színes szerkezeteket hozzanak létre.
  4. Tárolódoboz: A készlet egy praktikus tárolódobozban érkezik, amelyben könnyen rendben tarthatók és tárolhatók az építőkockák, így nem foglalnak sok helyet a szobában.
  5. Kreatív Építési Lehetőségek: Az építőkockák segítik a gyerekeket abban, hogy fejlesszék kreativitásukat, térbeli gondolkodásukat és problémamegoldó képességüket a szabad építkezés során.

Használati Útmutató:

  1. Nyissa ki a tárolódobozt, és helyezze el a műanyag építőkockákat egy sík felületre.
  2. Bátorítsa a gyerekeket, hogy építsenek és tervezzenek különböző alakzatokat és szerkezeteket az építőkockákból.
  3. Engedje szabadon a gyerekeket, hogy kifejezzék kreativitásukat és játszanak az építőkockákkal a saját elképzeléseik szerint.

Termékinformáció:

  • Anyag: műanyag
  • 240 különböző formájú és méretű blokkot tartalmaz.

Figyelmeztetés: A játék nem alkalmas 3 évnél fiatalabb gyermekek számára, mivel apró alkatrészeket tartalmazhat, amelyek fulladást okozhatnak.

A 240 darabos Műanyag Retro Építőkocka Tárolódobozban egy kiváló választás minden olyan szülő számára, aki szeretné fejleszteni gyermekének építőkészségét és kreativitását. Ez a szórakoztató és tanulságos játék lehetővé teszi a gyerekek számára, hogy szabadon játszhassanak és építhessenek a képzeletük szerint, miközben élvezik az építés izgalmát és örömét. Legyen szó otthoni játékról vagy barátokkal való közös építkezésről, ez az építőkocka készlet garantáltan szórakoztató és kreatív időtöltést biztosít minden alkalommal.

Price History