24 db-os professzionális kéthegyű filctoll készlet rajzoláshoz és szövegkiemeléshez (BBI-5123)

3.990 Ft

A termék megvásárolható: Utánvéttel, Bankkártyával

Már csak 1 db van raktáron!
Készlet: 1 készleten SKU: 4445632100

Leírás

Színes filctollak hatalmas készlete. A gyönyörű kétoldalas filctollak fontos információk kiemelésére, rajzolásra és tanulásra is szolgálhatnak. A színes markerek 40 darabos készletben megfelelnek még a legigényesebb emberek elvárásainak is, akiknek széles színválasztékra, hatékonyságra és átlagon felüli minőségre van szükségük.

24 színes jelölőfilc rendben történő tárolása meglehetősen nehéz lehet, ezért a készlet egy nagyon praktikus, fekete cipzáras tokot tartalmaz. A kétoldalas szövegkiemelők könnyen tárolhatók benne, de szükség esetén hordozhatóak is, az elvesztés veszélye nélkül.

A magas minőségű filctollak két különböző heggyel rendelkeznek, ami jelentősen megkönnyíti a használatukat. Az egyik hegy kerek, és tökéletes lesz keskenyebb vonalakhoz, íráshoz vagy aláhúzáshoz. A második ferde és vastagabb, ezáltal rajzolást, színezést és szövegkiemelését teszi lehetővé.

Ezeket a gyönyörű színű filctollakat tartósságuk és hatékonyságuk teszi ellenálhatatlanná a rajzolás szerelmeseinek számára. Nagyon hatékony patronnal rendelkeznek, így nem kell aggódnia, hogy néhány használat után megszáradnak és kifogynak.

A kétoldalas szövegkiemelők ekkora készletben nagyon jó ajándékok lesznek nem csak egy gyereknek, hanem a fontos információkat bejelölve tanuló diáknak, illetve annak is, aki szabadidejét rajzolással tölti. A filctollak otthoni tanuláshoz vagy irodai használatra is nagyszerű lehetőséget kínálnak.

Az Ön kényelme és a munka megkönnyítése érdekében a tok belsejében rendezőt helyeztünk el. Minden markernek külön rendezőrekeszben van a helye, így mindig rendszerezetten és szépen tárolhatja a készletet.

A termék jellemzői:

  • darabszám: 24 db
  • kétoldalas
  • tokkal együtt
  • fejek: kerek, ferde
  • Kiszerelés: 14cm x 8cm x 15,5cm
Price History