December 21. 23:00 után leadott rendelések december 28-29.-én illetve január 3.-tól kerülnek kiszállításra.

20 literes, akkus permetező (BB10902)

20 literes, akkus permetező (BB10902)

28.990 Ft (Az ár 27% ÁFÁT tartalmaz)

Készlet: Elfogyott Cikkszám: 00947

Állíts be értesítőt, hogy elsőként értesülj arról, ha ez a termék ismét elérhető lesz.

Leírás

A felszerelés tökéletes eszköz növények locsolására, levegőtisztításra, kórokozók elleni védelemre, fertőtlenítésre, sterilizációra és kártevőirtásra. A szórófej a 20 literes tartály tartalmát képes akár 8-10 méterre is eljuttatni és rendkívül precíz munkát biztosít a levegő és a felületek tisztítása során. A készlet 6 darab cserélhető fejet tartalmaz, ennek köszönhetően könnyebben lehet hatékony munkát végezni.

A csomagban egy jó minőségű permetező található, amely megnöveli a különféle fertőtlenítő szerek és spray-k hatásfokát, hiszen a hagyományos szórófejes megoldásokhoz képest akár 12-szer kisebb méretű cseppeket képes előállítani, így a kipermetezett folyadék gyakorlatilag gázként viselkedik, hiszen nem hullik le, hanem a levegőben lebeg. A különféle tisztítóanyagok így sokkal jobban és hatékonyabban fedik le a kívánt felületeket. Az eszköz kialakításának hála nagyon könnyen használható, kezelése egyszerű. Használata biztonságos elektromos készülékek, pl. TV-k, számítógépek környezetében is.

A készülék beépített akkumulátorral rendelkezik, így a munkát zavaró kábelek nélkül használható az eszköz. A feltöltése után a kívánt területre vihető vagy bárhová szállítható otthonról. A tartály előoldalán egy kijelző mutatja az akkumulátor töltöttségét.

Az eszköznek egy praktikus, állítható hevedere van, amivel a permetezőt lényegében hátizsák módjára veheti fel, így nagymértékben kényelmesebb vele a munka. A tartály hátfala egy speciális anyaggal van bevonva, hogy a hát ne izzadjon, hanem megfelelően szellőzzön a munka során, így még meleg, napos időben történő munkavégzésre is remek választás.

Főbb jellemzők:

  • Munkahatékonyság: 100m2 10 perc alatt
  • Méretek (magasság/szélesség): 37×27 cm
  • Állítható hevederek
  • A tartály kapacitása: 20 l
  • Súly: 2,6 kg (a csomag súlya: 5,15 kg)
Az alábbi terméket a kosaradhoz adtuk: