2 db-os Trizand boksz bandázs – 4m (BB-23015)

3.990 Ft

A termék megvásárolható: Utánvéttel, Bankkártyával

Már csak 1 db van raktáron!
Készlet: 1 készleten SKU: 023015

Leírás

A bandázs elsősorban a hüvelykujjat, csuklót és a kézközépcsontokat védi a sérülésektől.
Edzés közben a kéz izzad, különösen bokszkesztyű viselésekor. Egy réteget kell létrehozni a bandázs segítségével a kezek és a kesztyűk között annak érdekében, hogy az ne legyenek izzadtak belülről.  A bandázsokat könnyen és egyszerűen lehet mosni a mosógépben, így minden edzés közben megfelelő higiéniát biztosítanak.

Hossza 4 m, amely optimális méret a bokszkesztyűkhöz. Anyaga pamut, ami nagyon tartós és ellenálló az abrázióval szemben.
Különleges szövése megakadályozza a bandázs összegöngyölődését használat közben. Tökéletesen felszívja az izzadságot, ami segít abban, hogy a kezek sértetlenek és szárazok maradjanak a fizikai gyakorlatok során.
A bandázs egyik oldalán található a hüvelykujj rögzítő és a másikon erős tépőzár biztosítja a helyén tartását, megakadályozza annak kibomlását vagy elmozdulását.

Ez egy elengedhetetlen eszköz minden harcművészetek iránt elkötelezett ember számára, legyen az amatőr vagy profi.

A küzdősportok világában, ahol a sebesség, a precizitás és az erő kulcsszerepet játszik, a kezek és a csuklók védelme minden harcos elsődleges prioritása. A bokszbandázsok számos előnnyel járnak, amelyek jelentős hatással vannak a kényelemre és a biztonságra az edzések és sparring (bunyó) során.

SPECIFIKÁCIÓ

  • szín: fekete;
  • anyag: pamut;
  • tépőzáras rögzítés: igen;
  • méret: 400 x 5 cm;
  • súly: 94 g; csomagsúly: 95 g.

Videó egy hasonló termékről és felhelyezéséről:

Price History