December 21. 23:00 után leadott rendelések december 28-29.-én illetve január 3.-tól kerülnek kiszállításra.

16 db-os, színes, kő alakú fa építőkocka készlet (BB-12569)

16 db-os, színes, kő alakú fa építőkocka készlet (BB-12569)

4.990 Ft (Az ár 27% ÁFÁT tartalmaz)

A termék megvásárolható: Utánvéttel, Bankkártyával

Készlet: Elfogyott Cikkszám: 1932746

Állíts be értesítőt, hogy elsőként értesülj arról, ha ez a termék ismét elérhető lesz.

Leírás

A kockák építésre és konstrukciók létrehozására ösztönzik a gyerekeket természetes kövek ihlette formájukkal A fa köveket simára csiszoljuk és biztonságos festékkel festjük . A kockák szabálytalan alakja és súlyváltozása segít a gyerekeknek megérteni a súlyt, a gravitációt és a mintákat.  

A  blokkok tökéletes megoldást jelentenek azoknak a szülőknek, akik azt szeretnék, hogy gyermekük játékon keresztül fejlődjön . A fakövek lerakása egy látszólag könnyű feladatot igazi kihívássá tesz.

Régóta ismert, hogy a fajátékok olyan tartós játékok melyek több generációt is képesek kiszolgálni, ha kellően vigyázunk rájuk. A fakockák, kövek strapabíróak – így nem kell félni, mint a műanyag játékok esetében, hogy egy sérült elem véletlenül megvágja a gyermek kezét.

Bármilyen formában elrendezheti őket, de a tornyok a leglátványosabbak . A készlet különböző színű blokkokat tartalmaz , így még fantasztikusabb alkotásokat készíthetsz. A gyermekek csodálatos építményeket készíthetnek belőlük, megfelelő tervezés és koncentráció segítségével.

A játék nagyszerű módja a kézügyesség fejlesztésének, a szem-kéz koordináció gyakorlásának és a logikus gondolkodás elősegítésének. A gyerekek türelmet és koncentrációt is gyakorolnak a játékkal.A blokkok meghatározott formákba rendezése koncentrációt és élénk képzelőerőt igényel.

A gyönyörű színek esztétikai értéket adnak, felkeltik a gyerekek figyelmét, valamint játékra ösztönöznek. A kockák egymásra rakása nagyszerű módja annak, hogy az egész családdal együtt szórakozzunk. Lehetővé teszi, hogy érdekes módon töltsön otthon időt a gyermekkel, és azonnal elűzze az unalmat.

A kőtömbök minden bizonnyal minden kisgyermek számára érdekesek lesznek. Ez egy játék, amely garantálja a tanulást, támogatja a fejlődését miközben szórakoztatja a gyermeket. Fiúnak és lánynak egyaránt tökéletes ajándék lesz.

A termék tulajdonságai:

  • anyaga: fa
  • szín: sokszínű
  • a legnagyobb blokk méretei: 4/4 / 5cm
  • doboz méretei: 17,5 / 11 / 5 cm
  • blokkok súlya: 0,240 kg
  • súly a csomagban: 0,280 kg

Videó a termékről:

Az alábbi terméket a kosaradhoz adtuk: