December 21. 23:00 után leadott rendelések december 28-29.-én illetve január 3.-tól kerülnek kiszállításra.

150 darabos burkolat/csempeszintező készlet (BB-14510)

150 darabos burkolat/csempeszintező készlet (BB-14510)

6.890 Ft (Az ár 27% ÁFÁT tartalmaz)

A termék megvásárolható: Utánvéttel, Bankkártyával

Már csak 9 db van raktáron!
Készlet: 9 készleten Cikkszám: 01673

Leírás

A készletben található klipszek minden típusú burkolólaphoz megfelelően használhatók, nagyban megkönnyítik a munkát és annak minél pontosabb elvégzését, ráadásul használatukkal időt spórolunk és kevésbé lesz unalmas.

A burkolatszintező készlet elemei újra felhasználhatók, amik egy nagyobb felújítás során kényelmet biztosítanak, hiszen a munka végeztével elegendő csak megtisztítani a klipszeket a kötőanyag-maradványoktól és máris készen állnak a következő feladatra.

A szett extra nagyságú, így nem kell arra várni, hogy a készlet már egyszer használt elemeit újra felhasználhassuk ugyanazon munka során. A különféle elemeket mind csempékhez, mind járólapokhoz lehet alkalmazni. További 50 csillag és kereszt alakú klipsz van a készletben, amelyeknek minden ága más-más szélességű, így választhatunk 1, 1,5, 2, 2,5 és 3 mm-es hézagot is a burkolólapok között.

A burkolatszintezőket könnyű és sokoldalú használhatóságuknak köszönhetően nem csak profi szakemberek, hanem a felújítást saját kezükkel végző amatőrök is igénybe vehetik. A klipszekhez két kulcs is tartozik, amelyekkel fel lehet tenni, illetve meg lehet húzni az egyes elemeket, ez jelentősen megkönnyíti a munkát.

Főbb jellemzők:

  • Egy klipsz méretei (hosszúság/szélesség/magasság): 7x4x4 cm
  • Kulcs méretei (hosszúság/szélesség/magasság): 14×2,5×1 cm
  • Csillag ágainak szélessége: 1, 1,5, 2, 2,5, illetve 3 mm
  • Súly: 1,19 kg (csomagolással együtt: 1,2 kg)

A készlet tartalma:

  • 100 db klipsz
  • 50 db csillag
  • 2 db húzókulcs
Az alábbi terméket a kosaradhoz adtuk: