15 db-os vákuumzsák készlet ruhákhoz, ágyneműkhöz, lakástextilekhez – többször felhasználható, por- és vízálló vákuumzsákok (BB-22129)

9.990 Ft

A termék megvásárolható: Utánvéttel, Bankkártyával

Készlet: Elfogyott SKU: 2086

Állíts be értesítőt, hogy elsőként értesülj arról, ha ez a termék ismét elérhető lesz.

Leírás

Fedezd fel a Vákuumzsák Készletet – Új Légkör, Rend és Térnyerés Szekrényedben!

Szinte mindannyiunknak ismerős az a bosszantó pillanat, amikor a gardrób és a szekrények tele vannak ruhákkal, takarókkal és textíliákkal. A káosz és a zsúfoltság uralkodik, és nincs elég hely az újabb holmiknak vagy a rendes szervezésnek. De ne aggódj, mert most itt van a megoldás: a Vákuumzsák Készlet, amely nem csak rendet teremt, hanem növeli az otthonod térhatékonyságát is. Engedd meg, hogy bemutassam, miért érdemes beszerezni ezt a fantasztikus tárolórendszer készletet!

Tágasabb Gardrób és Szekrény: Kezdd el a térnyerést szekrényedben és gardróbodban! A vákuumzsákok kiváló megoldást kínálnak a zsúfolt polcokra és zsákokra. Egyszerűen csomagold be ruháidat, takaróidat vagy textíliáidat a vákuumzsákba, majd használj egy hagyományos porszívót, hogy eltávolítsd a felesleges levegőt. Az eredmény lenyűgöző – a ruhák, takarók vagy textíliák mérete akár 80%-kal csökken, így rengeteg helyet szabadíthatsz fel, hogy rendezett és funkcionális gardróbot vagy szekrényt hozz létre. Itt az ideje újra felfedezni régi holmaidat vagy teret adni az új szerzeményeknek!

Teljes Körű Védelem: A Vákuumzsákok nem csak segítenek rendet tenni, hanem tökéletes védelmet is nyújtanak a tárolt tárgyaidnak. Elszigetelik őket a portól, szennyeződésektől, nedvességtől és atkáktól. Tehát nemcsak tágas teret nyersz, de gondoskodsz róla is, hogy a ruhák, takarók vagy textíliák hosszú ideig megőrizzék frissességüket és minőségüket.

Univerzálisan Használható: Ez a Vákuumzsák Készlet sokoldalúan alkalmazható. Ideális otthoni átrendezésekhez, költözésekhez, vagy ha egyszerűen csak több helyre van szükség. Emellett remek választás szezonális ruhák, takarók vagy textíliák tárolására. Ha pedig utazol, és sok holmit kell becsomagolnod, a vákuumzsákok segítenek maximalizálni a pakolás hatékonyságát.

Újrahasznosítható: A vákuumzsákok újrahasznosíthatók, tehát hosszú távon is kiváló befektetést jelentenek. Miután kiveszed a tárgyakat a zsákból, újrahasznosíthatod ugyanazt a zsákot más tárgyak tárolásához. Így azok is frissek és tiszták maradnak, anélkül, hogy új zsákokat vásárolnál.

A termék jellemzői:

  • Szín: Átlátszó / Kék
  • Zsákok Száma: 15 db, három különböző méretben
    • (Szélesség/Hosszúság) 50×70 cm – 5 db
    • (Szélesség/Hosszúság) 60×80 cm – 5 db
    • (Szélesség/Hosszúság) 70×100 cm – 5 db
  • Súly: 1,242 kg
  • Súly csomagolással: 1,442 kg
Price History