14 az 1-ben macis matatófal kicsiknek – Montessori készségfejlesztő tábla (BB-22584)

19.990 Ft

A termék megvásárolható: Utánvéttel, Bankkártyával

Már csak 2 db van raktáron!
Készlet: 2 készleten SKU: 011111

Leírás

A manipulációs tábla egy sokoldalú eszköz, amely számos területen támogatja a gyermek fejlődését. Egyszerre működik oktatási eszközként, valamint szórakozás és életkészségek fejlesztésének forrásaként.

MANIPULÁCIÓ – a gyermeknek koncentrálnia kell a tábla különböző elemeinek manipulálására. Ez segíti a kézi készségek, a koncentráció és a türelem fejlesztését, ami hasznos lehet az iskolában és az élet más területein.

SOK ELEM A TANULÁSHOZ 14 az 1-ben – a játék 14 elemet tartalmaz a tanuláshoz, a manipulációhoz, a világ felfedezéséhez és az ezekkel való megküzdéshez.

OKTATÁS – A táblán lévő különböző tárgyak manipulálása lehetővé teszi gyermeke számára, hogy felfedezze a különböző textúrákat, színeket, formákat és mintákat, ami az érzékszervek fejlődését és a világ megismerését eredményezi.

FA + FÉM – a fajátékok rendkívül tartósak és ellenállnak a sérüléseknek, így évekig kitartanak tökéletes állapotban. Ez egy olyan játék, amely nemcsak egy gyermek, hanem egész generáció számára is hasznos lesz.

MŰSZAKI ADATOK – szín: barna és bézs árnyalatok; anyaga: fa + fém + műanyag; manipulációs elemek száma: 14; minta: mackó; méretek: 39 x 29,7 x 9 cm; súly: 1,196 kg; csomag súlya: 1,485 kg.

Price History