108 darabos újrafelhasználható innovatív megoldás – növény és virágpalánta gyökértámasz csipesz (BB-22586)

4.990 Ft

A termék megvásárolható: Utánvéttel, Bankkártyával

Készlet: Elfogyott SKU: 22586

Állíts be értesítőt, hogy elsőként értesülj arról, ha ez a termék ismét elérhető lesz.

Leírás

Fedezze fel az innovatív megoldást a kertészkedéshez és növényneveléshez ezzel a 108 darabos újrafelhasználható növény- és virágpalánta gyökértámasz csipesszel! Ez a gyökértámasz készlet kiváló választás mind a hobbi, mind a profi kertészeknek, akiknek fontos a növények egészséges növekedése és fejlődése.

Ezek a csipeszek rendkívül praktikusak és sokoldalúak. Használhatóak bármilyen típusú palánta, virág vagy növény támogatására, hogy segítsenek megelőzni a gyenge gyökérzetet és támogassák a stabil növekedést. A csipeszek kialakítása lehetővé teszi, hogy könnyedén és biztonságosan rögzítsék a növényeket a támrendszerhez vagy más támogató szerkezetekhez.

Ezek az újrafelhasználható csipeszek kiváló minőségű műanyagból készülnek, ami rendkívül tartóssá és időtállóvá teszi őket. Ellenállnak az időjárási viszontagságoknak és a kertészkedés során felmerülő egyéb kihívásoknak. Könnyen tisztíthatóak és újrahasználhatóak, így hosszú távon is megbízható segítséget nyújtanak a növények gondozásában.

Ez a 108 darabos csipesz készlet ideális választás minden kertész számára, akár kezdő, akár haladó szinten űzi a kertészkedést. Segítségükkel gondoskodhatnak növényeik egészségéről és stabilitásáról, hogy gyönyörű és virágzó kertjük legyen egész évben. Legyen szó zöldségek, virágok vagy dísznövények neveléséről, ezek a csipeszek biztosítják, hogy növényei mindig a legjobb körülmények között fejlődjenek és virágozzanak.

Termékinformáció:

  • Szín: zöld
  • Anyaga: PP
  • Egyéb: vas + cink
  • A kisebb palánta csipesz méretei: 3 x 4 x 0,7 cm
  • A nagyobb palánta csipesz méretei: 4,3 x 5,5 x 0,9 cm
  • Súlya: 546 g

Csomag tartalma:

  • 54 db kisebb palánta csipesz
  • 54 db nagyobb palánta csipesz
Price History