December 21. 23:00 után leadott rendelések december 28-29.-én illetve január 3.-tól kerülnek kiszállításra.

100W LED reflektor – hideg fehér (BBD) (BBV)

100W LED reflektor – hideg fehér (BBD) (BBV)

5.990 Ft (Az ár 27% ÁFÁT tartalmaz)

A termék megvásárolható: Utánvéttel, Bankkártyával

Már csak 2 db van raktáron!
Raktáron: szállítás 2 munkanapon belül
Készlet: 2 készleten Cikkszám: 00058

Leírás

LED reflektor 100 W

Vakító fénnyel védi a környezetét. Ez a 100W-os reflektor nagyobb fényt bocsájt ki mint a Nemzetközi Űrállomás miközben alacsony fogyasztásával igazi természetvédő. Lépjen be Ön is a 21. századba és használja ezt a nagyszerű LED izzóval ellátott fényforrást! A technológiai újításoknak köszönhetően ma már sokkal kevesebb energiával világíthatunk nagyságrendekkel erősebben és messzebbre.

A  100W erősségű reflektor egy régi 700W erősségű reflektornak felel meg, erősségében. Fogyasztása viszont sokkal kedvezőbb. A 6000 Lm fényerővel akár az egész utcát bevilágíthatja. Az élettartamát 50.000 üzemórában állapították meg.  Amennyiben a nap 24 órájában világítana, akkor is több mint 5 és fél évig üzemelne.

A külső borítása rozsdamentes nemesacél, amely IP 66 besorolást kapott, víz, por és ütésálló. A farkasordító hideg és a legnagyobb nyári meleg sem kottyan meg neki, ugyanis -45 és +60 C fok között zökkenőmentesen teljesít szolgálatot. A LED technológiának köszönhetően akár 90%-ot is megspórolhat egy hasonló erősségű, hagyományos izzóval ellátott társához képest. Alacsony fogyasztásának köszönhetően kevesebb környezetkárosító anyag kerül a levegőbe.

Az alábbi terméket a kosaradhoz adtuk: